Permanente make-up

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van

ogen, wenkbrauwen en lippen

Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht

perfect verzorgd, ook zonder make-up heeft u een verzorgde

en toch natuurlijke uitstraling!


100% tevredenheid gegarandeerd


Met PMU help je de natuur een handje; je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken na een regenbui of bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel je make-up bij te moeten werken. Elke moderne vrouw (jong en ouder) wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd voldoen. Permanente make-up kan dat wel!


Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes, een stralende oogopslag en vollere lippen zijn nú binnen handbereik met PMU. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een perfect, stralend en langdurig resultaat.


Wat is permanente make-up?

PMU is een pigmentatiemethode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee een mooie wenkbrauwlijn, eyeliner of liplijn aangebracht wordt.

Permanente make-up is ideaal tijdens sporten, zwemmen, vakantie, wandelen in weer en wind, bij het ’s morgens opstaan en tijdens een mooi, romantisch concert. Je permanente make-up blijft stevig op zijn plaats en je hebt altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs als je al je gewone make-up verwijderd hebt, dan laten de aangebrachte accenten je gezicht steeds stralen.

Je bespaart veel tijd doordat je ’s morgens minder of helemaal geen make-up meer hoeft aan te brengen.


Hoe wordt het aangebracht?

Er wordt door middel van een ultradunne, razendsnel beweegbare steriele naald een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van deze behandeling is om de juiste kleur op de juiste plaats in de huid aan te brengen.


Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Bij mij ben je in goede handen. Ik heb intensieve trainingen en Master Classes gevolgd in binnen- en buitenland waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen.

De keuze bij wie je een PMU behandeling laat uitvoeren moet niet alleen afhankelijk zijn van de prijs. Doorslaggevend moet zijn de professionele wijze waarop de PMU bij je gezet wordt, de hygiëne, nazorg en service! Ik werk met hoogwaardige  pigmenten en betrouwbare apparatuur om jou  de beste kwaliteit te geven met het allermooiste resultaat. Jouw garantie voor kwaliteit!


De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de GGD en ik ben   in het bezit van de GGD-vergunning.


Hoe verloopt de afspraak?

Je wordt door mij ontvangen en ik breng direct de verdovende zalf aan zodat deze ruim voldoende tijd heeft om in te werken. Je vult een formulier in, zodat ik op de hoogte ben  van eventuele medische contra-indicaties. Vervolgens  worden vorm en kleur in overleg met jou bepaald. Hierna wordt met een potlood de gekozen vorm voorgetekend, zodat je eerst kunt bepalen of de PMU correct wordt aangebracht.

Pas daarna wordt de definitieve PMU aangebracht. De uiteindelijke vorm en kleur is na 2 tot 4 weken optimaal.


Het resultaat van de pigmentatie is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 2 á 3 jaar zichtbaar en vervaagt langzaam. Je kunt het bijvoorbeeld 1 x per 1 à 2 jaar laten bijwerken voor een lager tarief.


Nabehandeling

Zo’n 6 weken na de behandeling moet je altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘ i ‘ te zetten. Ook komt het voor dat het pigment door het lichaam wordt afgebroken en er wat  pigmentverlies is. Soms is een extra  nabehandeling nodig als het pigment  niet goed is ingekapseld in de huid. Hiervoor bereken ik geen extra bedrag, 100% tevredenheid is voor mij van grote waarde!


Eyeliner

Door het aanbrengen van een eyeliner worden je ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en je wimperimplant voller. Hierbij kun je kiezen voor een natuurlijke, fraaie oogopslag of een vollere, intensievere oogopslag waarbij de eyeliner iets breder is aangezet waarbij zelfs een spannende dubbele tweekleuren eyeliner tot de mogelijkheden behoort! Wat je ook doet, je ogen zijn perfect verzorgd! Elke dag weer!


Wenkbrauwen

Zijn je wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels permanente make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kun  je kiezen voor een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels hairstrokes of een volledig opgevulde wenkbrauw.  Zelfs als je geen wenkbrauwen meer hebt, dan kan ik je  wenkbrauw natuurgetrouw en haartje voor haartje "opbouwen". In ieder geval ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie geeft.


Ik kijk  welke vorm en welke techniek het mooiste past bij jouw gezicht, maar jij blijft altijd de baas over je eigen wenkbrauwen! 

Alles wordt op een heel natuurlijke manier gepigmenteerd en op de contouren van je gezicht afgestemd zodat je jezelf  zeker en vooral jezelf  blijft voelen.


Lip Contour - Full Lips

Bij de lippen kan met permanente make-up een natuurlijk effect of een extra accent worden behaald. Het corrigeren van asymmetrische lippen is een belangrijke en dankbare toepassing. Je lipcontour wordt weer vol, mooi en zacht van vorm. Tevens kun je hierbij kiezen om je gehele lippen zacht in te schaduwen met een natuurlijk ogende pigmentkleur of een extra kleuraccent voor een sprekend "lippenstift" resultaat.


Elke dag perfect in

de make-up

Professioneel

Nauwkeurig

Expertise

Betrouwbaar

TopkwaliteitPermanente make-up geeft een prachtig accent aan uw natuurlijke schoonheid!

Recensies van mijn klanten:


19 augustus 2015

"Vorige maand voor mijn wenkbrauwen geweest bij Eva. Vandaag voor de nabehandeling. En ik kan niet anders zeggen dat het een geweldig resultaat is en een absolute aanrader.

Ik vond het best spannend maar Eva heeft mij eerst alles goed uitgelegd, toen gaan tekenen en heeft mij gerust gesteld met natuurlijk altijd vrijblijvend om alsnog nee te zeggen. En ik heb er nu geen sec. spijt van. Een dikke 10."


5 mei 2015

"Erg fijn geholpen! Goede uitleg, geruststellend, gezellig en alle tijd voor mij genomen! En nu, 5 dagen na het zetten, ben ik dolgelukkig met het eindresultaat, mooie,volle, natuurlijke wenkbrauwen! Nooit meer bijtekenen! Onwijs bedankt!!"


2 mei 2015

"Ik heb vandaag mijn wenkbrauwen gedaan. Ik ben heel erg tevreden. Ik kan niet stoppen om in de spiegel te kijken. Eva is vriendelijk en weet wat ze doet. Ik ben heel erg tevreden met de resultaat. Kort om ze verstaat haar vak."


28 augustus 2015

"Ik heb vandaag permanente make up laten zetten en ben meer dan tevreden over het resultaat! Duidelijke uitleg, gastvrij en professioneel geholpen, Eva neemt de tijd en zorgt ervoor dat je tevreden weer buiten stapt. Ook de uitleg over de nazorg was erg duidelijk. Ik kan je zeker aanbevelen bij iedereen.

Nogmaals bedankt, vind het top!"


2 september 2015

"Super bij met het resultaat, bedankt"


Bron: Facebook pagina LinePerfectionMeest gestelde vragen:


 • Voor wie is PMU geschikt:

PMU is voor bijna iedereen geschikt. Voor zowel vrouwen als mannen die allergisch zijn voor reguliere cosmetica, of die moeite hebben om zelf een mooie en strakke lijn te zetten. Voor mensen die altijd haast hebben of veel sporten. Bel gerust voor een gratis informatiegesprek.

 • Ik teken altijd een zacht lijntje met mijn oogpotlood, kan dit ook met PMU?

Jazeker! Er zijn diverse technieken om eyeliners te makenverschillende maten:

Small= tussen de wimpers een dunne natuurlijke lijn

Medium= tussen de wimpers en een lijntje boven de haartjes

Large= tussen de wimpers en een bredere lijn boven de haartjes of 2 kleuren


De lijntjes boven de wimpers kunnen strak worden ingezet of juist als een soort schaduw/zacht potloodlijntje. Ik heb een enorme keus aan kleuren, van zwart tot violet!

 • Ik heb een paar dagen geleden eyeliner laten zetten en de kleur vervaagt. Hoe kan dat?

Vooral na de eerste keer pigmenteren kan er kleurvervaging optreden. Dit ontstaat doordat het lichaam het pigment afbreekt. Bij de nabehandeling wordt dit gecorrigeerd. Soms is een tweede nabehandeling nodig want iedere huid is verschillend.

 • Ik heb een streep als wenkbrauw, kan ik de haartjes techniek krijgen?

Ja, dit kan zeker. Maak een afspraak voor een gesprek zodat  we de mogelijkheden kunnen  bespreken.

 • Ik vind het niet mooi als wenkbrauwen te donker worden

Ik ook niet. Daarom gebruik ik  diverse technieken en pigmenten om een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw te maken. De eerste paar dagen zijn de wenkbrauwen wel wat donkerder, maar na 3-4 dagen is het resultaat al zeer natuurlijk!

 • Is PMU pijnlijk?

Meestal niet, soms een beetje. De behandeling is niet geheel gevoelloos. De huid kan desgewenst tijdens de behandeling extra verdoofd worden. Ontspan en verheug je  bij voorbaat op het mooie resultaat!

 • Hoe lang duurt een behandeling?

De gehele behandeling bestaat uit het voorgesprek waarin je wensen besproken worden, het voortekenen, de kleurkeuze, de pigmentatie en de nazorg en duurt ongeveer 1,5 á 2 uur.

 • Wat moet ik doen en laten na de behandeling?

Gebruik je medicijnen of zijn er medische zaken die voor mij van belang zijn? Informeer mij  hierover! Drink 24 uur voor de behandeling geen alcohol.

Je krijgt van mij een uitgebreide instructie om je PMU te verzorgen na de behandeling. Daarna kun je  genieten van je prachtige make-up!

 • Kunnen kleur en vorm gegarandeerd worden?

In de meeste gevallen wel. Voordat de pigmentatie start mag je je wensen kenbaar maken en bepaal je  samen met mij de  kleur en vorm. Het is nog niet voorgekomen dat een kleur of vorm niet mooi gevonden wordt. Voor de pigmentatie wordt namelijk de vorm getekend met een afwasbaar potlood en pas als alles naar jouw wens is, wordt met de pigmentatie gestart.

 • Kan ik nog steeds make-up blijven gebruiken?

Ja zeker! PMU dient om accenten aan te brengen en je bent geheel vrij om zelf extra make-up te gebruiken.

 • Zwelt de huid na de behandeling?

Van zwellingen is met de huidige apparatuur bijna geen sprake meer. De huid spant zich over het algemeen wat en dit is na een paar uur of hooguit na een dag of 2 weer verdwenen.

Je kunt gerust gaan werken of autorijden. De delen van je  gelaat die een behandelingen hebben ondergaan zien er soms iets zwaarder en donkerder uit, maar je bent absoluut heel toonbaar!

 • Is het eindresultaat direct zichtbaar?

Nee, de eerste week zal de pigmentatie iets donkerder zijn dan het eindresultaat. Door natuurlijke celvernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 40% af en na een periode van 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn.

 • Is PMU veilig?

Ja. Ik werk uitsluitend volgens zeer strenge hygiëne codes en voor elke klant wordt bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt die vervolgens vernietigd wordt.

 • Voor het bedrag dat ik uitgeef aan PMU kan ik heel wat potloodjes kopen!

Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist bij je klaar die een haarscherpe eyeliner bij je plaatst, je  wenkbrauwen stileert of je lippen bijwerkt? Niet alleen thuis, maar ook in de sportschool of tijdens je vakantie? Je begrijpt het al. Het gaat niet alleen om het lijntje of contour, maar het gaat om het totale gemak welke je jarenlang elke dag opnieuw weer ervaart.

GESLOTEN WEGENS VAKANTIE VAN 27 JUNI TOT 16 JULI 2019


Vaste locatie

LinePerfection in Medisch Plein "de Kwikstaart", Witte de Withstraat 57, 3342TV te Hendrik Ido Ambacht (vlakbij Dordrecht en Rotterdam)

Alleen op afspraak van maandag tot vrijdag 10:00 - 17:00 uur. Parkeren is gratis: Stel de navigatie in op "Banckertplein", dan kun je parkeren op het terrein van het gebouw.

 

Ambulante locaties

Beautysalon Frands, Christiaan Huygensstraat 12 te Voorschoten (vlakbij Leiden)

Schoonheidsinstituut Bloss, Park Vossendijk 397 te Hoogvliet (vlakbij Rotterdam)

Schoonheidssalon Yvette van Zon, Spiekmanstraat 48 te Delft (vlakbij Den Haag)

Bel of kijk in de online agenda voor de data dat ik aanwezig ben op de ambulante locaties.