Microblading

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van

ogen, wenkbrauwen en lippen

Dankzij Microblading Wenkbrauwen 3D Hairstrokes een prachtige wenkbrauwvorm met natuurgetrouwe haartjes en vol expressie!


Prachtig gevormde wenkbrauwen middels supernatuurlijke hairstrokes kunnen op twee manieren worden gepigmenteerd; met de machine of met een microblade.


Microbladed wenkbrauwen zijn ècht natuurgetrouw, omdat de haartjes nog dunner kunnen worden gepigmenteerd. Het is niet van echt te onderscheiden!


Ik heb diverse    Microblading opleidingen op hoog niveau afgerond en ik werk met hoogwaardige producten voor een prachtig resultaat.


Omdat ik met verdovende zalf werk voordat de behandeling begint, zul je weinig tot geen last hebben.


Op mijn  Facebook pagina kun je  exact zien hoe deze Microblading methode wordt toegepast.


De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de GGD en ik ben in het bezit van de GGD-vergunning.


Hoe verloopt de afspraak?

Om te beginnen vul je een formulier in, zodat ik  op de hoogte ben van eventuele medische contra-indicaties. Vervolgens  worden vorm en kleur in overleg met jou bepaald. Hierna wordt met een potlood de gekozen vorm voorgetekend, zodat je eerst kunt bepalen of de PMU correct wordt aangebracht.


Ik kijk  wat het mooiste past bij jouw  gezicht, maar je blijft altijd de baas over je eigen wenkbrauwen! 

Alles wordt op een heel natuurlijke manier gepigmenteerd en op de contouren van jouw gezicht afgestemd zodat je jezelf  zeker en vooral jezelf  blijft voelen.


Het resultaat van de pigmentatie is verrassend natuurlijk en vervaagd geleidelijk.


Nabehandeling

Zo’n  6 weken na de behandeling moet je altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘ i ‘ te zetten. Ook komt het voor dat het pigment door het lichaam wordt afgebroken en er  pigmentverlies is.


Soms is een extra nabehandeling nodig als het pigment  niet goed is ingekapseld in de huid. Uiteraard is dit een service die ik verleen. Het doel is 100% tevredenheid!


Wenkbrauwen

Zijn je wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels permanente make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kun je  kiezen voor een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels hairstrokes of een volledig opgevulde wenkbrauw.  Zelfs als je geen wenkbrauwen meer hebt, dan kan ik je  wenkbrauw natuurgetrouw en haartje voor haartje "opbouwen". In ieder geval ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie geeft.


 

Prachtig gevormde wenkbrauwen met flinterdunne

haartjes!Natuurlijke Facelift door Brow Shaping

Professioneel

Nauwkeurig

Expertise

Betrouwbaar

Topkwaliteit

Recensies van mijn klanten:


19 augustus 2015

"Vorige maand voor mijn wenkbrauwen geweest bij Eva. Vandaag voor de nabehandeling. En ik kan niet anders zeggen dat het een geweldig resultaat is en een absolute aanrader.

Ik vond het best spannend maar Eva heeft mij eerst alles goed uitgelegd, toen gaan tekenen en heeft mij gerust gesteld met natuurlijk altijd vrijblijvend om alsnog nee te zeggen. En ik heb er nu geen sec. spijt van. Een dikke 10."


5 mei 2015

"Erg fijn geholpen! Goede uitleg, geruststellend, gezellig en alle tijd voor mij genomen! En nu, 5 dagen na het zetten, ben ik dolgelukkig met het eindresultaat, mooie,volle, natuurlijke wenkbrauwen! Nooit meer bijtekenen! Onwijs bedankt!!"


2 mei 2015

"Ik heb vandaag mijn wenkbrauwen gedaan. Ik ben heel erg tevreden. Ik kan niet stoppen om in de spiegel te kijken. Eva is vriendelijk en weet wat ze doet. Ik ben heel erg tevreden met de resultaat. Kort om ze verstaat haar vak."


28 augustus 2015

"Ik heb vandaag permanente make up laten zetten en ben meer dan tevreden over het resultaat! Duidelijke uitleg, gastvrij en professioneel geholpen, Eva neemt de tijd en zorgt ervoor dat je tevreden weer buiten stapt. Ook de uitleg over de nazorg was erg duidelijk. Ik kan je zeker aanbevelen bij iedereen.

Nogmaals bedankt, vind het top!"


2 september 2015

"Super bij met het resultaat, bedankt"


Bron: Facebook pagina LinePerfectionGESLOTEN WEGENS VAKANTIE VAN 27 JUNI TOT 16 JULI 2019


Vaste locatie

LinePerfection in Medisch Plein "de Kwikstaart", Witte de Withstraat 57, 3342TV te Hendrik Ido Ambacht (vlakbij Dordrecht en Rotterdam)

Alleen op afspraak van maandag tot vrijdag 10:00 - 17:00 uur. Parkeren is gratis: Stel de navigatie in op "Banckertplein", dan kun je parkeren op het terrein van het gebouw.

 

Ambulante locaties

Beautysalon Frands, Christiaan Huygensstraat 12 te Voorschoten (vlakbij Leiden)

Schoonheidsinstituut Bloss, Park Vossendijk 397 te Hoogvliet (vlakbij Rotterdam)

Schoonheidssalon Yvette van Zon, Spiekmanstraat 48 te Delft (vlakbij Den Haag)

Bel of kijk in de online agenda voor de data dat ik aanwezig ben op de ambulante locaties.